11.06.2018 г., 22:57 ч.

Пусни ме 

  Поезия » Любовна
554 1 2

 

Пусни сърцето ми на свобода!
Пусни ръката ми завинаги!
Изтривай всяка пареща следа
по неугасващите спомени.


Дай капана на желанията – 
заклещена е любовта ми там,
(ранена птица бездиханна е).
Убий я – тя не ти е нужна, знам!
 

Време е сега да се забравим,
да отхвърлим болка и обида,
в миналото да ги изоставим.

Тръгвай си – и аз ще си отида.
 

Не са нужни вече празни думи,

не спазени обети, самота.
Искам да изчезнеш от ума ми,
и от сърцето ми – съня в нощта! 

 

© Mimi Ivanova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??