26.06.2019 г., 15:59 ч.

Пусни ме 

  Поезия » Любовна
519 2 1

Пусни ме да си тръгна.

Нощта и тя преваля.

В утрото нещата

ще се подредят.

Като светулка в мрака

не мога да огрявам,

безцелно да се лутам

в тесния ти път.

Гневът ти е отбрана,

обиден ме замерваш

с по-лепкави от репей

измислени вини.

Пусни ме да си тръгна.

За първия е бреме.

Обличам друга рокля

без кръпки и конци.

© Христина Комаревска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??