Jun 26, 2019, 3:59 PM

Пусни ме 

  Poetry » Love
521 2 1

Пусни ме да си тръгна.

Нощта и тя преваля.

В утрото нещата

ще се подредят.

Като светулка в мрака

не мога да огрявам,

безцелно да се лутам

в тесния ти път.

Гневът ти е отбрана,

обиден ме замерваш

с по-лепкави от репей

измислени вини.

Пусни ме да си тръгна.

За първия е бреме.

Обличам друга рокля

без кръпки и конци.

© Христина Комаревска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??