26.02.2020 г., 22:09 ч.

Пуст каменен път с електрически жици 

  Поезия
380 0 0

Нашата обич, мили,
се мери в милисекунди;
отброяваме
всяко вдишване, всяка крачка.
Разстоянията ни
за оттука докъм другите
в милимунди

ситни камъни преживяно

сглобяваме.

 

Нашата заедност, мили,
тя се мери в очакване;
от по няколко хиляди волта
дъга сътворяваме.
И пулсираме,
и сме луди,
че съмненията ни
като капки по жици пробягват.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??