Feb 26, 2020, 10:09 PM

Пуст каменен път с електрически жици 

  Poetry
385 0 0

Нашата обич, мили,
се мери в милисекунди;
отброяваме
всяко вдишване, всяка крачка.
Разстоянията ни
за оттука докъм другите
в милимунди

ситни камъни преживяно

сглобяваме.

 

Нашата заедност, мили,
тя се мери в очакване;
от по няколко хиляди волта
дъга сътворяваме.
И пулсираме,
и сме луди,
че съмненията ни
като капки по жици пробягват.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??