Жълто-бяло
огнено зарево,
в далечината
сух повей,
розово сияние
цветя –
уханни малки
цветя?
Не -
не са цветя,
песъчинки
милионни,
милиарди
розови,
но откъде
е тоз цвят?
Хората
я наричат
ВАДИ РАМ...
19.12.2009г.
© Сириус Надежда Всички права запазени
красиви цветове,
обагрени с пъстрота,
но в един миг се обръщаш и ах...
реалност било е това!
За теб Роси, дали в реалността или в живот извън нея... важното е, че я има!