11.05.2006 г., 23:55 ч.

Пусто село опустяло 

  Поезия
734 0 0

Пусто село, опустяло,

сто години хоро не видяло.

На къщите основите седят,

а хората скришом си мълчат.

Онемели, оглушели за света,

клюкарят си през плета.

Нивите тревясали седят и чакат

да дойде Пашата и да спаси земята.

Но Пашата изчезнал е в забрава

и на земята и остава сам-сама да си се надява.

© Юлия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??