Не сме страна… а истински бардак,
със евтини съветски проститутки:
На всеки километър сме… с фатмак,
готов да ни оправи за минутки.
От всеки ъгъл дебне, рублофил.
Да ни разкаже - правилно играта!
На него, Кремъл много му е мил.
От там му идва - тлъстата заплата!
Путаните са плъзнали навред.
Продават се на руските бушмени!
С опорките за нов съветски ред
ни мислят за - хептен аборигени!
Юри Йовев
Февруари 2024 г.
© Yuri Yovev Всички права запазени