9.02.2010 г., 14:12 ч.

Пясъчен часовник 

  Поезия » Философска
1132 0 3

Пясъкът тече,

времето влече

и със струи страшни

по душите прашни

рани той дълбае

и не иска и да знае

колко ни боли!

 

В нашите очи

времето мълчи.
Полудяло е от страх,

от болка и от грях!

 

Че се ражда всеки ден

мрачен и окървавен

от страдания безкрайни!

И желаем ний поне за миг

някой с кротък лик

раните ни да допре,

времето да спре!

© Милен Личков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??