20.12.2007 г., 15:21 ч.

Пясъчен часовник 

  Поезия » Друга
1099 0 25
Мечтите ми са пясъчна действителност.
Отмерваща със точност
колко няма те.
Изпилен съм навсякъде от липсата.
От всяка песъчинка в болно
падане.
Мечтите ми са давеща пустиня.
Без пътища, без стъпки,
без оазиси.
Мечтите ми... че нявга ще те имам,
са в пясъчен часовник...
Празен...


© Тома Кашмирски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??