Dec 20, 2007, 3:21 PM

Пясъчен часовник 

  Poetry » Other
1098 0 25
Мечтите ми са пясъчна действителност.
Отмерваща със точност
колко няма те.
Изпилен съм навсякъде от липсата.
От всяка песъчинка в болно
падане.
Мечтите ми са давеща пустиня.
Без пътища, без стъпки,
без оазиси.
Мечтите ми... че нявга ще те имам,
са в пясъчен часовник...
Празен...


© Тома Кашмирски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??