10.08.2016 г., 16:32 ч.

Пясъчни мечти 

  Поезия » Любовна
260 0 6

Ще те изгубвам 
в пясъчни мечти
изтичащи през пръсти без следа.
И ще те търся 
в аромата на неокосена,
тиха, милваща трева.
Ще те намирам в спомени
след бурята в притихнала вълна.
И ще те рисувам
в тайнството от цветове
на живописната дъга.
Ще те докосвам
в чудото на изгрева
с лъчи на нежността.
И ще те целувам
в зарево от огнен залез на греха.
Ще те бленувам
в прегръдка на звездите
под воала от тъга.
Ще те мразя и обичам
в сянката и светлината
на мистичната луна.
И ще те изплача
след тъмата в бисерна роса.
Ще те отпия
в глътка от забрава,
заровиш ли ме
като жарък въглен
сред праха и пепелта...


Galaxi

© Галина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??