7.05.2010 г., 13:49 ч.

Пък!:) 

  Поезия » Друга
566 0 1

Скандалджийка ще съм днес.
Май агресия напира,
в лудост някаква избива...
Искам да съм на вампира
най-голямата любов.
И с карибските пирати
искам да кръстосам меч
(мен езикът ми голям
винаги готов! за сеч)
Искам в китешки търбух
(да не се бърка с котешки, моля)
Океана да преплувам,
после с Мечо Пух и
с Принца с роза да танцувам.
Даже в полунощ
проста селянка да стана,
пак не давам пукнат грош!
Искам да съм и писана,
омотана със кълбо,
и стопанка все засмяна
в пухено легло.
Абе... много зех да искам.
Я, парцалките да си натискам,
да не дойде Торбалан
да ме вземе...
Ох, аман!
Искам, пък!

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??