16.05.2017 г., 13:46 ч.

Пълна душа 

  Поезия » Гражданска
799 1 0

Ако си купиш хляб и картофи,
ти ще си напълниш стомаха.
Но само с музика и нежни строфи
може да бъде пълна тя, душата.

 

Затова, ако не можеш да пишеш, чети
и слушай любимите си песни сега.
Защото само книгата може да шепти
че има любов и обич във вечерта.

© Явор Перфанов Всички права запазени

2017

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??