May 16, 2017, 1:46 PM

Пълна душа 

  Poetry » Civilian
816 1 0

Ако си купиш хляб и картофи,
ти ще си напълниш стомаха.
Но само с музика и нежни строфи
може да бъде пълна тя, душата.

 

Затова, ако не можеш да пишеш, чети
и слушай любимите си песни сега.
Защото само книгата може да шепти
че има любов и обич във вечерта.

© Явор Перфанов All rights reserved.

2017

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??