5.10.2007 г., 8:33 ч.

Пълни шепи живот 

  Поезия
699 0 8

Няма вече стрелки,
часовникът пясъчен е,
не спира, брои
чуждите неизлюпени дни.

Светлина в календара зари,
несбъднат миг се роди.
Една зачената любов
очаква своя благослов...

"Да!"- отвърна съдбата
Любовта е реката,
която шепите пълни...
                                           с  Живот!

© Весела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??