Oct 5, 2007, 8:33 AM

Пълни шепи живот 

  Poetry
701 0 8

Няма вече стрелки,
часовникът пясъчен е,
не спира, брои
чуждите неизлюпени дни.

Светлина в календара зари,
несбъднат миг се роди.
Една зачената любов
очаква своя благослов...

"Да!"- отвърна съдбата
Любовта е реката,
която шепите пълни...
                                           с  Живот!

© Весела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??