11.12.2011 г., 22:58 ч.

Първа Коледа без теб 

  Поезия » Любовна
696 0 4

Първа Коледа ще е без теб,

а как ли ще са другите след нея,

защото тебе на масата не ще те има

и аз не мога да го проумея.

 

А празник тя е тъй чудесен,

чакана от всички нас е тя,

но на мене още отпреди година

ми донесе малко самота.

 

Но хубавите хора, знам,

те винаги са там, където

ще бъдеш на Коледа и ти,

на твоя син в сърцето.

© Илия Левков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??