21.03.2015 г., 19:23 ч.

Първа Пролет 

  Поезия » Пейзажна
482 0 0

Първа  Пролет

 

Пеят птички пъстокрили

грижливо са гнезда те свили.

 

Пеперудите волно летят

и пчеличките несписно жужат.

 

Всичко живо разцъфтява

и първа пролет се задава.

 

На всекиго радост тя дарява

и със слънчеви лъчи огрява.

 

Изпълнена е с много цвят

и ухае с прекрасен аромат.

 

Наслади се на тази красота

тя е една сбъдната мечта.

 

ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ!!!!

© Ивелина Стойова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??