22.03.2011 г., 18:47 ч.

Първа пролет 

  Поезия » За деца
772 0 1

Днес е слънчево, красиво,

топличко за всичко живо,

като в пъстроцветен сън

всички хора са навън!

За татко, мен и мама

също радост е голяма

и в чест на Първа Пролет

пуснахме балони в полет!

 

            D.Patton

© Дейзи Патън Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много ми хареса Вашето пролетно стихотворение.
    Съжалявам, че никой не Ви е писал.
    С уважение.

Предложения
: ??:??