2.10.2020 г., 15:45 ч.

Първа среща 

  Поезия » Друга
197 0 0

Седя и мисля си за този ден, копнея,

понякога дори и с малко страх...

Представям си очите ти, гласа ти- как трептят ...

Към първа среща, тъй отдавна пожелана,

святи хора ще ни поведат!

И в този миг ще стане чудо,

в нашите сърца ще пламне любовта,

която носи ни към нови пориви,

изпълнени с надежда, вяра, добрина...

 

Даряваме начало на един живот в Света...

 

© Анелия Лазарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??