Седя и мисля си за този ден, копнея,
понякога дори и с малко страх...
Представям си очите ти, гласа ти- как трептят ...
Към първа среща, тъй отдавна пожелана,
святи хора ще ни поведат!
И в този миг ще стане чудо,
в нашите сърца ще пламне любовта,
която носи ни към нови пориви,
изпълнени с надежда, вяра, добрина...
Даряваме начало на един живот в Света...
© Анелия Лазарова All rights reserved.