29.06.2010 г., 20:24 ч.

Първа среща 

  Поезия » Любовна
1925 0 1

Благодаря на всички,

които изпратиха коментарите си за стиховете на тези много специални деца.

Не сте много, но все пак... Те са щастливи!!! Пък и аз ги излъгах, че сте десетки...

С колички и патерички тръгваме за Ловеч, Луковит, Кошарица, Виница, Карин дом /Варна /,  Севлиево, Силистра, Банско, София.... Няма да можем да ви пишем през лятото, но стискайте палци - предстоят ни много път и усилия. И много радост, разбира се. През есента ще запишем музикално-поетичен албум "Родени в България" . Ще се каним на промоция, за да четем заедно стиховете си. И ще ви изпратим страхотни снимки.

Обичайте се, помагайте си! Дръжте се!!!...

Като тях...

 

До скоро!

Вики, Виктория, Съни, Таня, Петко... от Дом за рехабилитация в Троян

 

Ваши

Теа и  Биса и Тодор

 

 

 

 

Първата среща -Виктор Вълков

редакция - ТТ

 

 

Срещнах я някак случайно

Беше по празничен ден

Нямаше нищо потайно

Просто се случи с мен

 

С нея по-често се смея

Стихове бели редя

Даже и песен си пея

Колко е хубав света...!

 

Тя е надеждата моя

С мен е във трудния ден

Приятел без който не мога

Който е всичко за мен

 

 

 

© Дует Трайчеви - Теодора и Тодор Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Продължавай да редиш бели стихове, Вики! Светът наистина е хубав!
Предложения
: ??:??