10.06.2008 г., 10:05 ч.

първата любов 

  Поезия » Любовна
708 0 9
За нея с болка ще си спомня всеки,
за нея - първата любов,
за целувки и прегръдки леки,
и за нежния и зов.

За топлите очи, сълзите
и за ръцете, вплетени в нощта,
за изгревите и лъчите,
и за тази неизгасваща звезда.

След всички спомени, забравени
в душите толкова години,
се стичат две сълзи, към теб отправени,
към теб и облаците сини.

20:10ч
07.06.08г

© Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??