31.05.2009 г., 20:58 ч.

Първата среща - Виктор 

  Поезия
550 0 6

Ето я моята църква:

 

Наричам ги "много специални деца".

Живеят в социални домове и домове за рахабилитация

Обиколихме ги всичките - пяхме и "танцувахме" заедно...

Обещах да им направим нещо световно!!!

Поетични албум "ФАНТАСТИКО" с произведения,

реактирани и записани на фона на ангелска музика.

Те вече са на сцената с нас.

Участват в концертите ни и жънат супер успехи

Очаквайте снимки от последните им участия.

Това е само началото:

 

Първата среща / оригинал /

Виктор от  Дом за рехабилитация -Троян

 

 

Срещнах я тя преди 4 години.

Като я видях за първи път

и си казах с този човек

ще станем добри.

Как искам да се съберем

както преди и да се смеем,

веселим и пеем.

Ти си ми  най-добрата

приятелка.

Помниш ликак лудеехме като се

събирах ме.

Тя е най-милото същество на земята.

Ти ми помагаш за всичко,

когато си до мен.

 

 

Първата среща / pедактирано /

ТТ

 

Срещнах я някак случайно

Беше по празничен ден

Намаше нищо потайно

Просто се случи с мен

 

С нея по-често се смея

Стихове бели редя

Даже и песен си пея

Колко е хубав света...!

 

Тя е надеждата моя

Помощ в трудния ден

Приятел без който не мога

Който е всичмко за мен

 

 

 

 

© Дует Трайчеви - Теодора и Тодор Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Продължавайте в същия дух!
  • Поздравявам те за благородния проект! Във всяко дете дреме талант!
  • "Като я видях за първи път
    и си казах с този човек
    ще станем добри."
    Ето, това ме разплака.
    Поздрав!
  • Прекрасно е това, което правите заедно!!! С пожелание за здраве и любов, честит празник на децата!!!
  • Поздрави
  • ЧИСТА ОБИЧ С ЛЮБОВ ОТДАДЕННА.СЪВЪРШЕННО УСЕЩАНЕ!!!
Предложения
: ??:??