10.12.2013 г., 22:15 ч.

Първи думи 

  Поезия » За деца
380 1 0

Какво да кажа за тебе?

Мога да кажа за мен.

Аз съм сладичко бебе,

увиван съм всеки ден.

 

Галиш ме по челцето,

говориш мили неща,

затопляш ми нежно

                               пюрето 

с твоята чиста душа.

 

Честичко ставаш да гледаш

дали се чувствам добре,

в пеленката дали ще намериш

спомен от твойто дете.

 

Много се чудя само

как да ти викам на име.

Сега разбрах. Ще ти кажа:

- Мамо, мамо, вземи ме!

© Георги Бъчваров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??