9.10.2007 г., 10:16 ч.

Първи трепет 

  Поезия
506 0 1

Първи трепет

                                                                               на Милен

Обичах те, не казвай, че не знаеше!
Защо превърна моя трепет във интрига?
Тогава всичко в теб ме караше
да се чувствам силна и щастлива.


Игра ли бе това, или пък сън,
но добре, че спря навреме…
Гледам замислено влюбените вън…
… и си спомням аз за тебе.


 

Едва ли мислиш ти за мен сега,
едва ли пък си даваш сметка
какво ми причини.
Но спри! Не се променяй ти!!!


Не искам нищо повече от теб!
Но чуй един приятелски съвет:
Живей си както искаш и помни,
не причинявай зло на други ти.


Раздялата е тежка, но не ще заплача.
Жена съм и си имам своя чест.
Желая ти от все сърце да си щастлив -
желая ти го аз - момичето със пъстрите очи.

                                                              28.01.1993 год.

© Диана Гешева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??