12.09.2010 г., 15:11 ч.

Първично 

  Поезия » Любовна
933 0 1


Докосни очите ми с твоите,

по-първично и по-грубо от всякога,

да се срещнат, случайно, посред завоите

на някакво време, очаквано някога...

После отмести поглед забързано,

с типична заучена поза – встрани.

Само флирт е. Нищо обвързващо.

Няма време за обич, няма и за лъжи...



© Хриси Саръова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??