28.04.2018 г., 22:16 ч.

Първите уроци по летене 

  Поезия
1048 3 1

                            на Петя Павлович

 

Рисуваха в небето твойте пръсти

най-ярката и палеща дъга.

Покълна във душите ни невръстни

нестихващата обич към света.

 

От всяка нота лумваха пожари,

от всеки тон прехвърчаха искри,

животът ни жадуваше фанфари,

забравихме за детските игри.

 

Вратите към безкрая ни отвори,

вълна копнеж и нежност ни заля,

в нас музиката и до днес говори.

Маестра, от сърце благодаря!

 

 

 

© СК Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

По пътя към света на големите »

20 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Уважаеми участници в конкурса "По пътя към света на големите" позволете ми да пожелая на всички Ви успех!
Предложения
: ??:??