Apr 28, 2018, 10:16 PM

Първите уроци по летене 

  Poetry
1060 3 1

                            на Петя Павлович

 

Рисуваха в небето твойте пръсти

най-ярката и палеща дъга.

Покълна във душите ни невръстни

нестихващата обич към света.

 

От всяка нота лумваха пожари,

от всеки тон прехвърчаха искри,

животът ни жадуваше фанфари,

забравихме за детските игри.

 

Вратите към безкрая ни отвори,

вълна копнеж и нежност ни заля,

в нас музиката и до днес говори.

Маестра, от сърце благодаря!

 

 

 

© СК All rights reserved.

The work is a contestant:

По пътя към света на големите »

20 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Уважаеми участници в конкурса "По пътя към света на големите" позволете ми да пожелая на всички Ви успех!
Random works
: ??:??