11.07.2007 г., 9:36 ч.

първият път 

  Поезия
532 0 7
Вървя след теб.
Към безкрайност или към край
с теб съм...


Звезди блестят в очите.
Посочват правилния път.
Вярвам им... потъвам...


Последна песъчинка пада
часовникът напомня...
Обещах да те забравя...


© Таня Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??