Jul 11, 2007, 9:36 AM

първият път 

  Poetry
531 0 7
Вървя след теб.
Към безкрайност или към край
с теб съм...


Звезди блестят в очите.
Посочват правилния път.
Вярвам им... потъвам...


Последна песъчинка пада
часовникът напомня...
Обещах да те забравя...


© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??