28.01.2014 г., 22:48 ч.

Пързалка 

  Поезия » Любовна
342 0 0

Покорявам те - дори не ме усещаш...
Студена искаш да играеш, като лед?
Легнал върху тебе ме посрещаш -
безразлично, ти си сняг и лед.

 

Всякак се опитвах да го правя!
Уморен отчаяно опитвам сетен път.
В теб отново тялото ми се заравя...
Знам, пред тебе сълзи не вървят...

 

Но утре, утре пак ще те връхлитам!
Събрал кураж, енергия и топлина...
Найлон дори ще донеса, за да опитам.
Ако пак не се пързаля - остани сама!

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??