26.12.2010 г., 15:01 ч.

Път 

  Поезия » Философска
501 0 3

 

           Път

 

                                                         Душата ми от утрото до вечерта

                                                         от шарения свят е почерняла.

                                                         По дългия си път през вечността

                                                         от всеки цвят в дъгата е събрала.

 

                                                        Душата ми от вечер до зори

                                                        сияе в цветовете цяла.

                                                        Когато и последния дари,

                                                        ще се завърне вкъщи. Бяла.

 

 

© Калина Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??