24.12.2007 г., 11:00 ч.

Път... без връщане 

  Поезия
702 0 19
***
Какво отново не разбра?!?
От твоят пир ми се повръща!
"Обичам те!"... бе само за сега...
"Отивам си!"... бе вечно същото...

Какво отново не видя?!?
Очите ми са сухи без прегръщане!
"Завърнах се!"... познато прозвуча...
"Не трябваше!"... бе моето отвръщане...

Сега, надявам се, разбра!
Сърцето ми прояде до прекъсване!
"Убиваш ме!"... перфектно изигра...
"Убита съм!"... и после пръснах се...

Сега, надявам се, видя!
От раните ми се издигна кръста ми!
"Прости !"... и пак ме заболя...
"Простих!"... бе пътят ми без връщане...

© Арлина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??