19.03.2010 г., 14:44 ч.

Път към неизвестността 

  Поезия
554 0 0

Препитание в моя град не открих,

затуй раницата нарамих -

и дълъг път поех...

- незнайно къде ще ме води!

Под закрилата на твоя химн,

ще крача по света -

Родино мила, изпълнена

с надежда, че някога ще се завърна!

----

P.S

Вървя по пътеката стръмна

и вярвам, че ще стигна върха...

Уморено е старото тяло,

но звездите нагоре зоват

и сили в себе си намирам

напред да вървя!

 

© Анка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??