21.08.2008 г., 20:14 ч.

Път към пътя 

  Поезия
533 0 5
 

ПЪТ КЪМ ПЪТЯ

 

Изгнило разпятие.

Идол отвлечен.

С теб сме в зачатие

и сме обречени.

Да се поглъщаме.

От кръвта си да пием.

Да не се връщаме.

Да сме ние.

Да стигнем до края,

където е идолът.

А там с тебе знаем,

вече е видело.

 

© Венцислав Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??