Път към Радостта
Един човек, една душа
Една надежда и една любов,
Много вяра, светлина
Мечта за път към Радостта.
Устрем, порив, без сълза
Дали не бъркам, не греша,
Или сила чудна блика
В мен сега.
Туй Аз ли съм – не знам,
Болка чезне, бяга страх,
Импулс от бяла светлина
Озарява пътя Ми към Радостта.
Да Вярваш, Да Обичаш,
Туй щастие безмерно е сега,
Обичам – отново влюбен съм дори,
Целувам Те насън – Мълчи.
Последно Сбогом казвам на Тъгата,
Здравей, Любов, Здравейте и Мечти,
Едно е да Обичам чрез Съдбата,
Едно е да Обичам с Радост на очи.
Мълчи, мълчи...
26-11-2006 год
© Желязко Марков Всички права запазени