18.11.2008 г., 20:24 ч.

Път към щастието 

  Поезия » Любовна
662 0 2
ПЪТ КЪМ ЩАСТИЕТО

Пътят е труден и
дълъг занапред.
Има още много време,
но аз искам да съм с теб.

Там, в твоя дом уютен,
лъхащ на добро.
Да се будя всяка утрин
до теб в топлото легло.

Щастието е трудно достижимо,
ала го искам все така.
Без значение колко висока е
тази му цена.

Но аз ще чакам - с търпение
ще се облека.
И никой не би отнел правото ми
поне да мечтая за това.

© Лили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Лесното щастие не е щастие, Лиена!Поздрави за стиха и житейската мъдрост, която извира от него!
  • Да, мечтите ни са крилати и безсмъртни.
    Поздрав!
Предложения
: ??:??