20.06.2022 г., 8:04 ч.

Път към светлината 

  Поезия » Любовна
427 1 2

На 03.04.2019г.

Написахме със сестра ми:

 

Днес момичето,
което вчера поиска,
няма време в тъмното
 да чака светлина. 
С усмивка си запали огън
в мрака,пое път изпълнен с красота.
Дали е истина или сънува...
Душата чиста, сърцето не боли.
Картина от мечти си нарисува,
а очите засияха,като две звезди.

 

Автори: Ивана Джерманска и Силви Джерманска 

© Ivana Dzhermanska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??