26.05.2015 г., 1:14 ч.

Път за двама 

  Поезия » Любовна
928 0 1

Аз вярвам, има път за двама
и не ще е той поредна драма,
но тези двама - аз и ти не сме,
защото виж - болката расте.
 

И погледът ти празен,
ентусиазмът ти сломен,
любимият ти стих намразен,
а в душата - си ранен.
 

А аз безмълвна се срамувам,
че на любовта не умея да робувам.
И предавам се на гордостта.
Загинала е радостта.
 

Аз вярвам, има път за двама
и не ще е той поредна драма,
но тези двама - аз и ти не сме,
защото виж - болката расте.

© explose Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??