Ключа завърти,
с крак педала натисни,
хубаво е - карай да вървим
да хванем лудите дни.
Надпреварвай се със слънцето.
Подминавай светофарите.
Телефона си - изключвай го,
проблемите - забравяй ги!
Времето е наше,
нека го оползотворим.
Тръгваме на някъде
щастието да градим.
Не намаляй скоростта,
обичам вятъра в косите.
Почерпи се с радостта,
'дето свети от очите.
Резервоарът пълен е догоре.
Усмивките са на лицата.
Маршрутът пак е произволен..
Отново гоним свободата!
© Емилия Йорданова Всички права запазени