10.01.2012 г., 22:51 ч.

Пътища 

  Поезия » Гражданска
513 0 1

Снощи станах рано

и излязох на разходка.

Погледнах аз надясно,

погледнах и наляво,

и ме прегазиха като котка!

 

Ох, какъв лош късмет,

да ме блъсне шевролет...

То си е като руска рулетка,

да влизаш в уличната клетка.

 

Днес изритаха ме мене рано

от болницата, щот нямах пукната пара.

Тръгнах аз нагоре,

трънах и надолу,

и ме блъсна една полицейска кола!

 

Ох, какъв късмет бе, майче,

че да ме блъсне трабантче...

То си е като руска рулетка,

да влизаш в уличната клетка.

 

До утре ще съм в мама,

може стаята на помия да мяза,

пари няма за напред,

пари нямаше назад,

"БУМ" и нещо в къщата се вряза!

 

Ох, какъв лош късмет, цял тон,

да ни блъсне камион...

То си е като руска рулетка,

дори извън уличната клетка.

© Баничко Баничков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??