26.02.2006 г., 23:13 ч.

Пътища различни 

  Поезия
741 0 2
Недопита бира...празно място...
изречени тежки думи...
неразбирателство в плен на страх,
не те желая вече ти не си, това
което в сърцето ми нежно беше...
Ти си просто черупка изкорубена отвътре...
твърде жалко дано се изпълни в някое следващо утре!
Зная искаше да се върнеш ,но няма я онази наивница,
която честичко играеше ролята на разбиращата закрилница!
Пътя ти сама избра ,
сърди се на себе си за това!

© Бобчо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??