16.03.2018 г., 16:35 ч.

Пътувай към мене 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
354 1 4

Пътувай към мене

и трупай в душата ми нежност
аз ще те чакам до сетният дъх.
Най-топло е с твоите длани.
Говори и ме докосвай с любов,
аз съм огъня горещ в душата
вярата облива чувствата бурни
и трепети красиви си живеят.
Снежната буря се стопява
от пареща, голяма любов.
есента разсипва, като листа чувствата,
сърцата туптят в едно.
Пътувай към мене готов
да се радваш на непознатата нежност.
О, чудеса на времето, елате с охота
аз ще ви чакам до сетният дъх.

© Йонка Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??