2.12.2007 г., 14:40 ч.

Пътуване 

  Поезия » Философска
694 0 12
С предчувствие за нови срещи,
в елмазният покой на пладнето вървя.
Покорна на изгарящия глас,
в душата тръпнеща тържествено ехтят
оркестър флейти и фанфари!

Съдбата ми е дала твърде много.
Сменила е покоя с весел пир.
Сега безкрила...
А утре в полет ще съм птица!
Аз - земна фея с поглед към звезди!

© Дани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??