25.09.2007 г., 14:30 ч.

Пътуване 

  Поезия
853 0 34

 

 

 

               Все към теб пътувам,

               а ти,

               дали си същият...

               Казват,

               време се не връща,

               а аз

               защо така тъгувам.
               Все те виждам

               като някога,

               мое слънце

               отпътувало.
               Казват,

               времето лекувало,
               а те обичам

               повече от всякога.
               Все някой ден

               ще те достигна,

               тъгата

               в нежност ще повия,

               надежда бяла

               в  залеза ще скрия

               до тогава...

               докато в душата ми те има...

 

               А казват, време никога не стига...

 

 

 

 

 

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??