12.02.2009 г., 18:17 ч.

Пътуване в миналото 

  Поезия
813 0 3

Пясъци пустинни обгръщат моето лице

и спомени немирни прелиства моето сърце

И буря то навява в моята душа

изгубено в пустиня търсейки отчаяно вода

Миражите се сливат в прашните очи

и бидейки високо слънцето крещи

И сенките се връщат отново пак при мен и в

тайнство ме обгръщат и винаги са с мен

И питам се къде съм Каква ли съм била

Защо са ми познати тези пясъчни места

Май тайно пак се връщам където съм била и

жадно аз поглъщам от оазиса на пустошта

© СТЕФКА ИЛИЕВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??