2.10.2008 г., 10:25 ч.

Пътя на една сълза 

  Поезия » Любовна
687 0 9
Родена от някъде. Да! От сърцето.
Създадена от спомени мили,
блясъка пази от времето, в което
щастлива била съм в годините отминали.

Стигнала мястото, откъдето
думи любовни за теб мълвях
и в буца жестока се превърна,
и за миг болезнено онемях.

Издигна се високо, изход да търси -
сълза, от спомени родена.
В очите ми своето спасение намери
и отрони се от тях уморена.

© Христина Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??