Oct 2, 2008, 10:25 AM

Пътя на една сълза 

  Poetry » Love
686 0 9
Родена от някъде. Да! От сърцето.
Създадена от спомени мили,
блясъка пази от времето, в което
щастлива била съм в годините отминали.

Стигнала мястото, откъдето
думи любовни за теб мълвях
и в буца жестока се превърна,
и за миг болезнено онемях.

Издигна се високо, изход да търси -
сълза, от спомени родена.
В очите ми своето спасение намери
и отрони се от тях уморена.

© Христина Филипова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??